Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ "ΑΠΕΡΓΕΙ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ!;!;

Δεν είναι «τρολιά», είναι πέρα για πέρα αληθινή η ανακοίνωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί σε συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης. Και, βέβαια, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τα μούτρα να κάνουν εξόρμηση στους τόπους δουλειάς και στις γειτονιές μ’ αυτή την ανακοίνωση που έχει τίτλο «Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας στην εργασία, στην ασφάλιση και την αξιοπρεπή διαβίωση». Και μάλιστα όταν πρόκειται για μια απεργία που από την αρχή σαμποτάρισαν.

Πώς γίνεται η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ να ισοπεδώνει ό,τι έχει απομείνει από εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, να κόβει μισθούς και συντάξεις, να βομβαρδίζει με φόρους το λαό, να παζαρεύει πόσοι θα χάσουν το σπίτι τους στους πλειστηριασμούς, και από την άλλη ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ να διαδηλώνει ενάντια σε όλα αυτά;

Θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε την απάντηση στην ψυχιατρική και να ξεμπερδεύαμε, αλλά τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Και την απάντηση μπορεί να την αναζητήσει κανείς στην πρακτική της σοσιαλδημοκρατίας που είναι «μανούλα» στην εξαπάτηση και στην κοροϊδία του λαού. Φαίνεται ότι μελετούν καλά τις πρακτικές του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου