Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 4/11

Κινητοποίηση – Συνέλευση
την Τετάρτη 4 Νοέμβρη στις 10:00 π.μ στο δημαρχείο. 

Συνάδελφοι- συναδέλφισσες,
Με απόφαση της ομοσπονδίας, η Τετάρτη 4 Νοέμβρη χαρακτηρίστηκε ως πανελλαδική ημέρα κατάληψης όλων των δημαρχείων και άλλων υπηρεσιών των δήμων από τις 10:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. Η ΔΑΣ καλεί τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στην κινητοποίηση και τη συνέλευση του ΣΕΔΘ που θα πραγματοποιηθεί. 

Κυβέρνηση - Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζονται να πάρουν νέα αντεργατικά μέτρα. Μετά την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, ετοιμάζονται να τελειώσουν τη βρώμικη δουλειά που άφησαν στη μέση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ. Θέλουν να διαλύσουν τελείως το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. Η κοινωνική ασφάλιση μας αφορά όλους. Είναι το δικαίωμα στη σύνταξη, την υγεία, την πρόνοια. Θέλουν να γίνουμε τροφή στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιριών και των μεγαλέμπορων στον χώρο της υγείας. Νέες μεγάλες μειώσεις ετοιμάζουν στις συντάξεις και τις παροχές υγείας και πρόνοιας. Στο στόχαστρο έχουν βάλει και τα ΒΑΕ. 

Νέες μειώσεις σε μισθούς ετοιμάζουν με το νέο μισθολόγιο και την «αξιολόγηση» εργαζομένων και υπηρεσιών. «Αξιολόγηση» που θα οδηγήσει σε συγχώνευση, διάλυση και ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών. Παράλληλα, έχουν σκοπό να συνεχίσουν τη φοροληστεία των εργαζομένων, να βάλουν στο χέρι τα σπίτια των εργαζομένων, μέσω των πλειστηριασμών και των λεγόμενων «κόκκινων δανείων».

Να σημάνει ξεσηκωμός παντού. Να μπλοκάρουμε τα νέα αντεργατικά μέτρα. Με τον αγώνα μας να ανοίξουμε δρόμο για ανάπτυξη προς όφελος του εργαζόμενου λαού και όχι των βιομήχανων, των εφοπλιστών και των μεγαλοεπιχειρηματιών. 

Παίρνουμε μέρος μαζικά στην κινητοποίηση και τη συνέλευση στο δημαρχείο στις 4 Νοέμβρη. 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 12 ΝΟΕΜΒΡΗ
 και ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του Π.Α.ΜΕ. 
στο άγαλμα Βενιζέλου στις 10:30 π.μ.
 
Γραμματεία της ΔΑΣ
29/10/2015 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου