Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 22/7

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, 7.30μ.μ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική, μαχητική απάντηση ενάντια στο 2ο πακέτο μέτρων στα πλαίσια του 3ου μνημονίου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχει και την πλήρη στήριξη των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ.

 Να απαντήσουμε στον νέο σφαγιασμό !

Τα μέτρα αυτά θα προστεθούν πάνω σ' αυτά των δύο προηγούμενων μνημονίων και θα ενισχύσουν παραπέρα την φτωχοποίηση  της εργατικής τάξης, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολουμένων, της φτωχής αγροτιάς και των παιδιών τους.

Κανείς δεν μένει εκτός της επίθεσης του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολιτικών δυνάμεων που τους υπηρετούν. Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, η φτωχή αγροτιά, είναι τα θύματα αυτής της πολιτικής που επιδιώκει  τη  καπιταλιστική ανάκαμψη, την θωράκιση της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων.

 Να βάλουμε τέρμα στον εφιάλτη της εξαθλίωσης !

Απέναντί μας έχουμε τον κοινό εχθρό τα μονοπώλια, την ΕΕ, το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα και την εξουσία τους. Έχουμε τη δύναμη, με την μαζικοποίηση των αγώνων, την κατεύθυνσή τους, να φέρουμε τα πάνω κάτω, να διεκδικήσουμε άμεσα μέτρα ανακούφισης και ανάκτηση απωλειών.

 Να μη μείνει η επίθεση, αναπάντητη !

Εδώ και τώρα να αποκρούσουμε την επίθεση σε κάθε εργοστάσιο και χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο σε κάθε εργατική-λαϊκή γειτονιά.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη και του συμμάχους της να ισχυροποιήσουν την κοινή δράση, τον αγώνα τους, να αντιπαρατεθούμε στη νέα βάρβαρη αντιλαϊκή συμφωνία και στα εξοντωτικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου