Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Ε.Τ.ΕΠ.Ε: ΒΑΛΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΟΥ




Συναδέλφισσα, συνάδελφε στα ξενοδοχεία, στα επισιτιστικά καταστήματα:

Βάλε φρένο στην καταδίκη σου!

Κυβέρνηση, ΕΕ και μεγαλοεργοδότες του κλάδου μας δρομολογούν σε βάρος μας σημαντικές εξελίξεις που δεν μπορούμε να τις αφήσουμε να περάσουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ζητούν περεταίρω μείωση μισθών, των επιδομάτων, κατάργηση της 5θήμερης και εφαρμογή της 6ήμερης απασχόλησης στον επισιτισμό και επίσημα, μέτρα που εξαθλιώνουν ακόμα περισσότερο τη ζωή μας. Στον αντίποδα όλων αυτών βρίσκεται το Συνδικάτο μας που επιβεβαιώθηκε γι αυτά που προειδοποιούσε. Μέσα απ'  τις γραμμές του ΠΑΜΕ υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εργαζομένων σε κατεύθυνση ρήξης και όχι συμβιβασμού με τις απαιτήσεις των μονοπωλίων. 

ΠΑΛΕΨΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΟΥ

Μόνος του ο εργαζόμενος είναι ανίσχυρος. Αντίθετα όλοι μαζί μπορούμε να ανακόψουμε τα σχέδια τους, φτάνει να το πάρουμε απόφαση. Οργανωμένοι, συσπειρωμένοι με τους υπόλοιπους συναδέλφους σαν μια γροθιά. Εμείς είμαστε η πλειοψηφία που υποφέρει από τις πολιτικές τους, εμείς έχουμε και τη δύναμη να τους σταματήσουμε. 

Συμμετέχουμε όλοι στη δράση του Συνδικάτου μας:
+ Τετάρτη 10/07, 10πμ συγκέντρωση στο Αγ. Βενιζέλου όπου θα ακολουθήσει παρέμβαση στην «Ένωση Ξενοδόχων Θεσ/νίκης» και στην «Ένωση Εστιατόρων, Ψητοπωλών, Καφέ Μπαρ και συναφών επαγγελμάτων Ν. Θεσ/νίκη». 

+ Τετάρτη 10/07, 7.30μμ συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο Holiday Inn, όπου θα ακολουθήσει περιοδεία στους χώρους δουλειάς του κλάδου μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου