Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Η Λαϊκή Επιτροπή Ε' Διαμερίσματος εύχεται σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνανταξιούχο, φοιτητή, αγρότη και ΕΒΕ, καλή αγωνιστική χρονιά! Με δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα για την μάχη της ζωής.

Είθε το 2013 να αποτελέσει χρονιά δυναμικών διεκδικήσεων, χρονιά όπου πολύ μεγαλύτερα τμήματα των λαϊκών στρωμάτων θα συνειδητοποιήσουν τη ρίζα των προβλημάτων τους και το γεγονός ότι αυτά δεν πρόκειται να λυθούν από μόνα τους παρά μόνο με τη δικιά τους συμμετοχή και θα συσπειρωθούν για να τα αντιμετωπίσουν.

Είναι βέβαιο ότι η καπιταλιστική οικονομική κρίση θα βαθύνει και θα επιδεινώσει ακόμα παραπέρα την κατάσταση για το λαό, η επίθεση και η πίεση που αυτός θα δεχτεί θα γίνουν ακόμα πιο δυνατές, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ιδεολογικό επίπεδο. Παρόλα αυτά είμαστε αισιόδοξοι: είμαστε εδώ και είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τη ζωή μας. Είμαστε πολλοί! Το μόνο που μένει είναι να συσπειρωθούμε και να διώξουμε κάθε αυταπάτη, φόβο και ενδοιασμό!

Ευχόμαστε το 2013 να είναι γεμάτο με αγώνες που θα οδηγήσουν σε ανατροπές προς όφελος των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, με νίκες επί της ουσίας.

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου