Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 19/2

Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ! 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!

Μπορεί η κυβέρνηση να άλλαξε, αλλά οι επιχειρηματικοί όμιλοι παρέμειναν και μαζί τους παρέμειναν και τα προβλήματα. Παρέμεινε η ανεργία, η ακρίβεια, η εμπορευματοποίηση της Υγείας. Για την κερδοφορία του ιδιωτικού κλάδου της Υγείας δεν επισπεύστηκε η απαξίωση του δημόσιου κλάδου;  Για την ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, με χρηματοδότηση τραπεζών ή φοροαπαλλαγές επιχειρήσεων δεν έγιναν περικοπές στη δημόσια Υγεία και αλλού;

Την ώρα που η κυβέρνηση βαφτίζει τα μνημόνια «γέφυρες» και την τρόικα «θεσμούς», τάζει στους επιχειρηματικούς ομίλους τον ουρανό με τ’ άστρα και σε μας «λιτό βίο» και ανασφάλιστο βίο. «Λιτό βίο» ας έχουν οι μεγαλοεργοδότες που θησαύρισαν και θησαυρίζουν στις πλάτες μας, εμείς θέλουμε δουλειά με δικαιώματα, ασφάλιση, συντάξεις, Υγεία και Παιδεία, μια αξιοπρεπή σύγχρονη ζωή. 

Καλούμε κάθε εργαζόμενο και άνεργο, να δώσουμε συλλογικά τον αγώνα για τα σύγχρονα δικαιώματά μας, να πυκνώσει τις γραμμές των σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών, του ΠΑΜΕ, για να μη ζήσουμε με τα ψίχουλα που υπόσχεται η κυβέρνηση για όταν και αν περισσέψουν από την πριμοδότηση των μονοπωλίων.

Τώρα σφράγισμα των βιβλιαρίων των ανέργων!
Πέμπτη 19 Φεβ 10:30 πμ στο ΙΚΑ στην Αριστοτέλους 
Όλοι και όλες με τα βιβλιάριά μας, να σφραγιστούν άμεσα!

Καλούν οι Επιτροπές Ανέργων:
*Επιτροπή Ανέργων Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων
*Επιτροπή Ανέργων Κέντρου
*Επιτροπή Ανέργων Τούμπας
*Επιτροπή Ανέργων 5ου Διαμερίσματος
*Λαϊκή Επιτροπή Συκεών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου