Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

3ΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 23-24-25/9

3ήμερη ΑΠΕΡΓΙΑ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ:
ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ: 10 πμ ΚΤΙΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Δ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ: 10.30 πμ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ: 12 μμ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης- πλουτοκρατίας-Ε.Ε.
Δεν δεχόμαστε ούτε μία απόλυση, ούτε μία διαθεσιμότητα
Τα μέτρα που τσακίζουν τη σταθερή δουλειά, τα δικαιώματά μας, τη ζωή μας να μείνουν στα χαρτιά.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Η επίθεση δυναμώνει!
Καταργούν υπηρεσίες και κλάδους, απολύουν συναδέλφους, τσακίζουν δικαιώματα, ετοιμάζουν νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, ιδιωτικοποιούν αρμοδιότητες, ξεπουλούν δημόσια περιουσία, υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας. 

Η αντιλαϊκή αυτή πολιτική πρέπει να παρεμποδιστεί, πρέπει να ανατραπεί, γι’ αυτό στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης, βιομήχανων, εφοπλιστών, ΕΕ πρέπει να απαντήσουμε με ενιαία λαϊκή αντεπίθεση με συντονισμένο αγώνα όλων των εργαζομένων, όλων των κλάδων σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα. 

Ενιαία πάλη κι όλοι μαζί ενάντια στις απολύσεις, τις ανατροπές των μισθολογικών, εργασιακών, μορφωτικών, ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, ενάντια στο αυταρχικό κράτος των καπιταλιστών. Ενιαία πάλη κι όλοι μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, γυναίκες, νέοι και νέες, για να εμποδίσουμε, να αποτρέψουμε την αντιλαϊκή επίθεση, για μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας από τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης. 

Για αξιοπρεπείς μισθούς, για μια ζωή με δικαιώματα για μας και τα παιδιά μας, για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες, απαλλαγμένο από τα δεσμά των μονοπωλίων και της ΕΕ και το λαό αφέντη στον πλούτο που παράγει. 

Τέτοιους αγώνες, αυτό τον δρόμο, αυτή την ενότητα, αυτή την προοπτική πρέπει να υπηρετήσουν οι απεργίες, οι κινητοποιήσεις μας και τα αιτήματά μας. Από τέτοιους αγώνες κι από ένα τέτοιο κίνημα έχουμε ανάγκη σήμερα, ώστε να μπορέσουμε ν’ ασκήσουμε τη μέγιστη δυνατή πίεση στην κυβέρνηση, να ζορίσουμε κυβέρνηση και πλουτοκρατία και σε συμμαχία με τους άλλους εργαζόμενους σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι αγώνες μας να γίνουν αποτελεσματικοί. 

Κλιμακώνουμε την πάλη μας. Η προοπτική που δίνουμε στους αγώνες μας σήμερα, συνδέεται με την ανατροπή όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της αντεργατικής- αντιλαϊκής πολιτικής και φτάνει μέχρι την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.

Γραμματεία της ΔΑΣ
22/09/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου