Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

Η επίθεση δίχως τέλος, η ακόρεστη όρεξη του κεφαλαίου να τα αρπάξει όλα, δείχνει πως ο πόλεμος που έχει κηρυχτεί στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, δεν αντιμετωπίζεται με ασπίδες και φλυαρίες αλλά απαιτεί οργάνωση, χρειάζονται επιθετικοί αγώνες ώστε να μην τα σαρώσουν όλα.

Η λαϊκή οργή πρέπει να εκφραστεί όχι σαν δύναμη εκτόνωσης και δυσαρέσκειας, αλλά ως δύναμη οργάνωσης και αντεπίθεσης. Να σημάνει κυριολεκτικά συναγερμός παντού κόντρα στη βαρβαρότητα των μέτρων, στα μονοπώλια και την εξουσία τους.

Η προετοιμασία της απεργίας να πάρει χαρακτηριστικά πλατιάς συζήτησης και αγωνιστικής δράσης με τους εργαζόμενους σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά και σχολή για την επόμενη μέρα, για το επόμενο βήμα για την κλιμάκωση της δράσης. Τα μέτρα του εργασιακού μεσαίωνα, να συναντήσουν ισχυρό εργατικό-λαϊκό μπλόκο κατά των επιδιώξεων του μεγάλου κεφαλαίου, που θέλει οι εργαζόμενοι να δουλεύουν όσο, όπως, όταν, όπου απαιτεί η κερδοφορία του.

Τα συνδικάτα, οι μαζικοί φορείς, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών αγροτών, της νεολαίας, των γυναικών, να συμβάλλουν ώστε κάθε ένας να πάρει τη θέση που πρέπει, στην συμμετοχή για την απόφαση, την περιφρούρηση, τη μαζικότητα, την επιτυχία της απεργίας στις 18 Οκτώβρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα. 


ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου