Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ 7/3

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Δευτέρα 7 Μάρτη 11:00 π.μ. έως τέλος ωραρίου

 Να πάρουν πίσω το σχέδιο νόμου-λαιμητόμο για το ασφαλιστικό. Κυβέρνηση-Ευρωπαϊκή Ένωση- βιομήχανοι-εφοπλιστές θέλουν να διαλύσουν τον όποιο δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα έχει απομείνει στην ασφάλιση.
 Μόνιμη-σταθερή δουλειά για όλους.
 Κάτω τα χέρια από τα ΒΑΕ, που σκοπεύουν να τα περικόψουν ξανά μέχρι το τέλος του 2017, σύμφωνα με τον ν. 4354/2015- νέο μισθολόγιο. Όχι στην περικοπή του επιδόματος ΒΑΕ που προβλέπει το νέο μισθολόγιο (για πάνω από 6 ημέρες αναρρωτική άδεια, για άδεια αιμοδοσίας και άλλες θεσμοθετημένες άδειες).
• Όχι στη μισθολογική υποβάθμιση των εργαζομένων ΔΕ κατηγορίας που έχουν προσληφθεί ή μεταταχθεί με τυπικό προσόν την εμπειρία, οι οποίοι, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της κυβέρνησης, είναι να καταταχθούν στα μισθολογικά κλιμάκια της ΥΕ κατηγορίας με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου.
• Να δοθεί σε όλους τους συναδέλφους που επέστρεψαν από διαθεσιμότητα, μετατάχθηκαν από δήμο σε δήμο, έγιναν αορίστου χρόνου με δικαστική απόφαση, η «προσωπική διαφορά» στον μισθό τους («υπερβάλλουσα μείωση») και να τους επιστραφεί αναδρομικά.
• Άμεση επαναφορά της διάταξης που αποσύρθηκε από το σχέδιο νόμου για την «αξιολόγηση» και αφορά τις μετατάξεις χωρίς την ύπαρξη κενής οργανικής θέσης.

~ Συγκέντρωση 12:00 μ.μ. στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης ~

Γραμματεία της ΔΑΣ
03/03/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου