Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ 30/1

Εργαζόμενε-εργαζόμενη, αγρότη-αγρότισσα, αυτοαπασχολούμενε-η, νέε-νέα,

Οι βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές προχωρούν τσακίζοντας κάθε δικαίωμα στη δουλειά και την επιβίωση των μικρομεσαίων αγροτών-κτηνοτρόφων, των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων.

Υλοποιούνται σαν εφαρμογή του ψηφισμένου 3ου μνημονίου από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-­ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ και σαν συνέχεια των δύο προηγούμενων μνημονίων και των εφαρμοστι­κών τους νόμων. Στόχος τους είναι n με κάθε τρόπο υπεράσπιση των προνομίων και συμφερόντων των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Τσακώνονται μεταξύ τους «για τα μάτια του κόσμου» για το αν υπάρχουν καλύτερα και χειρότε­ρα για το λαό μέτρα εφαρμογής του αντιλαϊκού μνημονίου.

Πάνε να μας ξεγελάσουν, να μας βάλουν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας οι αγρότες, με τους μισθωτούς, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, θαρρείς και δεν είμαστε θύματα όλοι των ίδιων πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ, των εκπροσώπων του μεγάλου κεφαλαίου.

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΑ και n αντιπολίτευση συντάσσονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με την ΚΑΠ. Ότι κι αν ψάχνουν, ότι κι αν κάνουν, εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο στην αγροτική παραγωγή, στη βιομηχανία, στο εμπόριο, στις τράπεζες, στην εκμετάλλευση της γης. Για τα δικά τους κέρδη κάνουν διαπραγματεύσεις, δανείζονται, φτιάχνουν νόμους. Όχι για τη δική μας επιβίωση, για τη μόρφωση των παιδιών μας, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των γονιών μας, τη δική μας, για να δου­λεύουμε αλλά και να ξεκουραζόμαστε, να έχουμε δικαίωμα στην ψυχαγωγία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό.

Μην αφήνεις να σε ξεζουμίσουν κι άλλο, αντέδρασε, πάλεψε, διεκδίκησε. ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ, ότι η ανάπτυξη που επαγγέλλονται μπορεί να μας εξασφαλίσει καλύτερες μέρες

Οι εργάτες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών είναι και αυτοί θύματα των μνημονίων και των ίδιων πολιτικών. Έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινό αντίπαλο. Όλοι μαζί μπορούμε να δυναμώσουμε τη δική μας συμμαχία, την αλληλεγγύη.

Κάνουμε ένα ακόμη κοινό αγωνιστικό βήμα με τη μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο στην AGROTICA το Σάββατο 30 Γενάρη στις 11 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου. 

Μαζί να προβάλουμε τα κοινά, ενιαία, λαϊκά ριζοσπαστικά μας αιτήματα, κοινές αγωνιστικές πρωτοβουλίες σε κατεύθυνση ρήξης με τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Ίδια είναι n άγρια επίθεση από τον αντίπαλο με το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τις κατασχέσεις, κλπ.

Οργανωμένοι ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την ΚΑΠ, το ΔΝΤ, τα μονοπώλια, τις κυβερνήσεις και την εξουσία τους που μας εξοντώνουν, αντιστεκόμαστε στην εκμετάλλευση και την καταστροφή. Έτσι θα γίνει αφέντης ο λαός του πλούτου που παράγει με τον ιδρώτα και το αίμα του.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου