Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Ποιος είπε ότι η κρίση φέρνει μόνο κακά; Ιδού η απόδειξη, ότι η κρίση μπορεί να λειτουργήσει κι ευεργετικά. Πώς; Είναι ξεκάθαρο… Ουρές λέει στις εφορίες έχουν κάνει αυτοί που θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους, όχι μόνο γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013, αλλά επειδή δεν έχουν να πληρώσουν και τη βενζίνη που χρειάζεται το αυτοκίνητο να κινηθεί.

Παράλληλα, βέβαια, να συνεκτιμήσουμε, ότι η ανάγκη για γρήγορη μεταφορά μειώνεται για ολοένα και περισσότερους, αφού δεν έχουν δουλειά. Αυξάνονται οι κατάλογοι των ανέργων στον ΟΑΕΔ, μειώνεται η κυκλοφορία στους δρόμους.

Και επειδή η προστασία του περιβάλλοντος, πώς να το κάνουμε, αποτελεί προτεραιότητα, αναμένεται μέσα στο 2013 και αύξηση στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Έτσι εξασφαλίζεται ότι δε θα τα χρησιμοποιούμε αλόγιστα. Θέλω να πάω κάπου, τσουπ παίρνω το λεωφορείο ή το μετρό. Όχι, ας χρησιμοποιήσουμε και λίγο τα πόδια μας, η γυμναστική κάνει καλό. Και αφού θα μειωθεί το επιβατικό κοινό, θα μειωθούν και τα δρομολόγια.

Τι; Δεν πειστήκατε;
ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ!

(Πηγή: 902.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου