Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟ 8ΜΗΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ

Στην Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση στο Πάρκο Μηνά Πατρικίου (Κρήτης) που έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκε η δράση της Λαϊκής Επιτροπής στους 8 μήνες ύπαρξής της




  • Πραγματοποιήσαμε 7 παραστάσεις σε διάφορες εφορίες (κυρίως Ζ και ΣΤ) με πανό συνθήματα και προκηρύξεις που τυπώσαμε εμείς.                                                                         
  • Τέσσερεις φορές παρεμβήκαμε με τον ίδιο τρόπο στα ΙΚΑ Ανάληψης και Χαριλάου. Μοιράσαμε υλικό στους επισκέπτες, στο προσωπικό και στις διοικήσεις.                          
  • Ζητήσαμε δωρεάν εισιτήριο ΟΑΣΘ για τους ανέργους κάνοντας 4 παραστάσεις στην διοίκηση, ενημερώνοντας παράλληλα του άνεργους που βρισκόταν στον ΟΑΕΔ, μαζί με την Επιτροπή Ανέργων, που λειτουργεί στα πλαίσια της Λαϊκής Επιτροπής.                                                                                  
  • Κάναμε 3 εξορμήσεις στο Ποσειδώνιο, το οποίο κινδύνευε, και εξακολουθεί ακόμα να κινδυνεύει με κλείσιμο, λόγω έλλειψης κονδυλίων                                                                           
  • Οργανώσαμε την άρνηση πληρωμή στα χαράτσια και παρεμβήκαμε 10 φορές στην ΔΕΗ.                                         
  • Σε τέσσερις περιπτώσεις επανασυνδέσαμε το ηλεκτρικό ρεύμα που είχε κόψει αναίσχυντα η ΔΕΗ από σπίτια με πραγματικό σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.                                             
  • Παρεμβήκαμε με υλικό και Παραστάσεις στα νοσοκομεία Αφροδίσιο, Ιπποκράτειο, Θεαγένειο και Λοιμωδών, από δύο φορές, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στην υγεία και ζητώντας από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να σταθούν δίπλα σε όσους οι κρίση τους στερεί το δικαίωμα στην υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου