Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

Συνεδρίασε την Τετάρτη 24 Φλεβάρη η Λαϊκή Επιτροπή Ε' Διαμερίσματος. Τέθηκε το ζήτημα της κλιμάκωσης της δράσης ενάντια στο ασφαλιστικό, αλλά και στα υπόλοιπα προβλήματα που ταλανίζουν το λαό, υπογραμμίζοντας ως θετικό βήμα την αγωνιστική ανάταση που παρουσιάστηκε με την απεργία στις 4/2 και με τον συνεχή αγώνα των αγροτών. Επισημάνθηκε ότι ο αγώνας θα είναι μακρόχρονος και ότι πρέπει να αποφευχθεί η απογοήτευση και η κούραση που κυβέρνηση, αστικά κόμματα, κεφάλαιο και οι μηχανισμοί του θα επιδιώξουν να σπείρουν. Σαν επισφράγισμα όλων αυτών, σχηματίστηκε πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα:  

Σάββατο 27/2:
* 11:00 π.μ. Εξόρμηση αλληλεγγύης, ραντεβού στα γραφεία της Λαϊκής Επιτροπής, Μυκηνών 17. 

Κυριακή 28/2:
* 8:00 π.μ. Εκδήλωση του Π.Α.ΜΕ. στο Κιλελέρ για τα 106 χρόνια από την αγροτική εξέγερση. Εκκίνηση λεωφορείων από το Αγ. Βενιζέλου. 

Τρίτη 1/3:
* 10:30 π.μ. Παρέμβαση Επιτροπής Ανέργων στον ΟΑΣΘ (Παπαναστασίου-Μπότσαρη) για διαγραφή προστίμων ανέργων. 
* 7:00 μ.μ. Κοινή πικετοφορία με τη Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας για την κλιμάκωση της δράσης ενάντια στο ασφαλιστικό, ραντεβού Αγ. Βαρβάρα, πάνω απ' το γήπεδο της Τούμπας. 

Τετάρτη 2/3: 
* 11:00 π.μ. Εξόρμηση Επιτροπής Ανέργων στον ΟΑΕΔ της Μπότσαρη. 

Πέμπτη 3/3:
* 9:00 π.μ. Στα δικαστήρια Θεσ/νίκης για τη δίκη μελών της Χρυσής Αυγής για την επίθεση και τραυματισμό σε συναγωνιστές έξω από τα ΕΠΑΛ Λαγκαδά οι οποίοι καλούσαν τους σπουδαστές στην πανελλαδική απεργία 6 & 7 Νοέμβρη του 2012. 
* 8:00 μ.μ. Γλέντι Τσικνοπέμπτης στη Λαϊκή Επιτροπή, Μυκηνών 17. 

Παρασκευή 4/3:
* 11:00 π.μ. Εξόρμηση στο Ιπποκράτειο (ραντεβού κάτω πύλη). 

Κυριακή 6/3:
* 11:00 π.μ. συγκέντρωση ΠΑΜΕ και Λαϊκές Επιτροπές Θεσ/νίκης στη Σϊνδο, στο συνεδριακό κέντρο δήμου Δέλτα με κεντρικό σύνθημα "Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι".  

Δευτέρα 7/3:
* 7:30 μ.μ. Κοινή εκδήλωση Συλλόγου Γυναικών Ε' Διαμερίσματος και Επιτροπής Ειρήνης Ανατολικού Τομέα με θέμα "Ημέρα της Γυναίκας / ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ", Μυκηνών 17.

Τρίτη 8/3:
* 11:00 π.μ. Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση Κεντρικής/Δυτικής Μακεδονίας ενάντια στο ασφαλιστικό, στο Άγαλμα Βενιζέλου. 
* 7:00 μ.μ. Εξόρμηση σε υπαλλήλους των super market της περιοχής. Ραντεβού Μυκηνών 17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου