Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΕΡΓΙΑ 12/1

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ
Παρασκευή 12 Γενάρη 12:00 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου

Όλοι και όλες στον αγώνα!
Κάτω τα χέρια από τη ζωή και τη δράση των συνδικάτων!
Κάτω τα χέρια από την απεργία και τους εργατικούς-λαϊκούς αγώνες!

Το δικαίωμα της απεργίας είναι αδιαπραγμάτευτο!

Η ανάκαμψη της οικονομίας που υπόσχεται η κυβέρνηση, σημαίνει παραπέρα ένταση της εκμετάλλευσης. Οι σχεδιασμοί της για το χτύπημα της απεργίας, η ποινικοποίηση της πάλης ενάντια στους πλειστηριασμούς στοχεύουν στο φίμωμα κάθε φωνής που αγανακτά, αμφισβητεί και αγωνίζεται και επιβεβαιώνει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους βιομηχάνους, τους εφοπλιστές, τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Στο πλευρό του μαύρου μετώπου κυβέρνησης-εργοδοσίας αλλά και των κομμάτων που έχουν ψηφίσει με χέρια και με πόδια όλα τα μνημόνια, οι δυνάμεις τους στο συνδικαλιστικό κίνημα (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ/ΜΕΤΑ), οι οποίες απέρριψαν με μια φωνή την πρόταση για απεργιακή κινητοποίηση, όταν η κυβέρνηση φέρει για ψήφιση το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης.

Αν νομίζουν ότι θα περάσουν τα μέτρα "χωρίς να βραχούν" είναι γελασμένοι!

Κάθε εργοστάσιο και τόπος δουλειάς, κάθε λαϊκή γειτονιά να γίνει πυρήνας δράσης και αντίστασης, ώστε όχι μόνο να μην περάσουν οι νέες ανατροπές, αλλά και με την πάλη μας οι προηγούμενες να καταργηθούν.

Κανένας εργάτης, κανένας άνεργος δεν πρέπει να ξεγελαστεί, να πιστέψει ότι η επίθεση θα σταματήσει, ότι θα την ανακόψει κάποιος άλλος πέρα από εμάς. Μόνο η οργανωμένη πάλη και ο διεκδικητικός αγώνας του εργαζόμενου λαού, μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου