Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ 22/6

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ
ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η ΔΑΣ Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης καλεί τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στις κινητοποιήσεις που έχουν αποφασιστεί, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου που κρίνει τις παρατάσεις των συμβάσεων και το δικαίωμα στη σταθερή μόνιμη δουλειά «παράνομα» και «αντισυνταγματικά». Κυβέρνηση και πλειοψηφία δημάρχων ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν χιλιάδες απολύσεις. Ανοίγει ο δρόμος για να εντείνουν τις ιδιωτικοποιήσεις στην καθαριότητα και άλλες υπηρεσίες, να χτυπήσουν ακόμη περισσότερο τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων.

Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν την υπόθεση του αγώνα στα χέρια τους, παραμερίζοντας και τις πλειοψηφίες σωματείων που βάζουν εμπόδια στις κινητοποιήσεις, «αδρανούν» ή ακόμα και τάσσονται ενάντια. Να πάρουν αποφάσεις στα εργοτάξια του Δήμου για κινητοποιήσεις χρησιμοποιώντας όλες τις μορφές (συγκεντρώσεις, καταλήψεις, ενημέρωση δημοτών κ.α.). Την Πέμπτη 22 Ιούνη να νεκρώσουν οι χώροι δουλειάς από τη μαζική συμμετοχή στην Απεργία.

Με τον αγώνα μας να τους χαλάσουμε τα σχέδια για απολύσεις.
Καμιά απόλυση. Μόνιμη σταθερή δουλειά για όλους. Να φέρει τώρα η κυβέρνηση νομοθετική ρύθμιση για μετατροπή των συμβάσεων όλων των συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου.
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες.
Να φύγουν οι ιδιωτικές εταιρίες από τις δημοτικές και τις δημόσιες υπηρεσίες.
Κάτω τα χέρια από τα Βαρέα.

ΟΛΟΙ στην Απεργία
Πέμπτη 22 Ιούνη
Συγκέντρωση 10:30 π.μ. άγαλμα Βενιζέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου