Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Δ.Α.Σ.

Καταγγέλλουμε την «δημοκρατική» διοίκηση Μπουτάρη που σήμερα ημέρα του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του μηχανουργείου, γέμισε με άνδρες των ΜΑΤ και ασφαλίτες τους διαδρόμους του δημαρχείου.

Ήταν τόση η πρεμούρα  του γενικού γραμματέα του δήμου που αρχικά έβαλε δέκα άντρες των ΜΑΤ στην αίθουσα που γινόταν ο διαγωνισμός, ενώ απαγόρευσε τους συναδέλφους της TV 100 να πάρουν πλάνα που έδειχναν τα ΜΑΤ να φυλάνε την αίθουσα του διαγωνισμού. 

Αυτή η ενέργεια έγινε κάτω από τον φόβο αντιδράσεων των εργαζομένων για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του μηχανουργείου. Βέβαια η διοίκηση Μπουτάρη φρόντισε να βάλει τα τσιράκια της από το προεδρείο του ΣΕΔΘ να μην πάρουν απόφαση για κινητοποίηση όπως επανειλημμένα πρότεινε η ΔΑΣ και άλλοι συνάδελφοι. Αυτή η ενέργεια της διοίκησης δείχνει για ακόμη μια φορά ότι είναι αποφασισμένη να περάσει με κάθε τρόπο την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης – ΕΕ που θέλει ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών, με το λαό να πληρώνει περισσότερα και απολύσεις εργαζομένων στους δήμους και το δημόσιο. 

Καλούμε τους εργαζόμενους του δήμου και όλο τον λαό να παλέψει για:
Να φύγουν οι ιδιώτες από τις υπηρεσίες των δήμων. 
Άμεση προμήθεια ανταλλακτικών και άλλων υλικών, απαραίτητων για τη λειτουργία των υπηρεσιών. 
Καμιά απόλυση- «διαθεσιμότητα» εργαζομένων. 

Γραμματεία της ΔΑΣ
29/11/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου